Кадър: 7/8 ТВРедактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Водещият в телевизия 7/8 Слави Трифонов се

...
Кадър: 7/8 ТВРедактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВодещият в телевизия 7/8 Слави Трифонов се
Коментари Харесай

Трифонов: Преди дни Борисов каза, че държавата не може без парламент, а днес доказаха, че парламентът въобще не е нужен

Кадър: 7/8 ТВ

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Водещият в телевизия " 7/8 " Слави Трифонов се учуди за какво през днешния ден не се е провело съвещанието на Народното събрание.

``
реклама

Ето с какви думи откри предаването си преди минути: 

" Уважаеми фенове, през днешния ден в Народното събрание се случи това, което се случи, което беше предстоящо да се случи - Бойко Борисков се скри, ГЕРБ не се появиха в Народното събрание и провалиха съвещанието. И всичко това с общителното подпомагане на патриотите, партия Воля и Движението за права и свободи. И от какво се уплашиха, бе, уважаеми фенове?От националната обич пред Народното събрание? Уплашиха се от хората, които ги чакаха извън, с цел да ги люби, уважаеми фенове, тъй като любовта е по-силна от всичко. Много необичайно. Само преди няколко дни Бойко Борисов сподели, че страната не може без парламент, а през днешния ден потвърдиха, че Народното събрание изобщо не е необходим ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР